Χωρίς Ραντεβού

Ο Παύλος Χαϊκιάν αποφοίτησε από τη Σχολή Νίκου Αμάραντου το 1997 στην Αθήνα. Συνέχισε την εκπαίδευσή του, συμμετέχοντας σε πολυάριθμα σεμινάρια γνωστών εταιρειών (Vidal Sassoon, L’oreal, Wella, Tony Guy, κ.α) αναφορικά με την συνεχή ενημέρωση για νέες τεχνικές και τάσεις της μόδας στο ανδρικό κούρεμα.

Παράλληλα με την επιμόρφωσή του το 1999 ίδρυσε το ανδρικό κομμωτήριο Paulos - the barbershop, το οποίο εδρεύει έως και σήμερα στην οδό Δραγούμη 71, στην Π. Κοκκινιά και αποτελεί ένα ιστορικό κουρείο, καθώς λειτουργούσε από το 1952 υπό διαφορετική διεύθυνση. Ο απαράμιλλος ζήλος του ιδιοκτήτη για το επάγγελμά του, τον βοήθησε να ασχοληθεί από τα πρώτα κιόλας χρόνια λειτουργίας του κουρείου όχι μόνο με τις νέες τεχνικές για το ανδρικό κούρεμα αλλά και ιδιαιτέρως με το ανδρικό ξύρισμα, με πρωτοποριακές τεχνικές για την εποχή του, όπου ελάχιστα κουρεία το 1999 κατείχαν.

Το συνεχώς ανακαινισμένο περιβάλλον ταξιδεύει τους πελάτες του σε άλλες εποχές, με εμφανή τα στοιχεία επιρροής από barbershopς του εξωτερικού. Σε συνδυασμό μάλιστα με την καθημερινή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών τόσο στο κούρεμα, όσο και στο χτένισμα, καθηλώνουν τους πελάτες του κουρείου και είναι σίγουρο ότι θα κερδίσουν τη δική σας επιθυμία για άνευ όρων περιποίηση. Δε μένει λοιπόν τίποτε άλλο, παρά να επισκεφτείτε το Paulos - the barbershop.